Finn de beste tilbudene fra tusenvis av reisesiderVi finner de beste prisene på hotell i Oslo for deg!

Hotell.no finner de beste hotelltilbudene i Oslo fra alle de beste reisenettsidene i ett raskt og enkelt søk. Ingen avgifter, ingen påslag - helt gratis! Vi vil gjerne at du skal betale så lite som mulig for ditt hotellopphold. Dersom du finner ditt hotellrom i Oslo til en lavere pris på nettet etter at du har foretatt din bestilling ved en nettside oppgitt på Hotell.no, dekker vi differansen.

Trenger du hotell i Oslo? Vi har alt fra designhotell til billige hotell i Oslo sentrum og omegn, i ett og samme søk. Du finner hotell i Oslo som passer lommebøker i alle størrelser. Få de beste hotell tilbudene for den laveste prisen - garantert. De ulike bydelene i Oslo gir deg hver sin opplevelse - men alle er absolutt verdt å få med seg.

Hvis du og ditt reisefølge ønsker å bo i Oslo sentrum er det mange gode alternativer hvor det er kort vei til sentrum, handlegaten Karl-Johan, det Kongelige slott og Operahuset kan det flotte Grand Hotell eller Thon hotell Opera være gode alternativer til å dekke deres behov.
I Karl-Johan er det shopping muligheter for alle og enhver. Det finnes alt fra rimelige kjedebutikker til luksusbutikker. I underetasjen på Steen og Strøm finnes det en såkalt 'Food Court' hvor det serveres alt fra supper, burritos og sushi.

Hvis du ikke har vært i Oslo før er det selvfølgelig en 'hop-on, hop-off'-buss som kjører rundt til flere turistattraksjoner. Denne bussturen tar deg blant annet til Nobel Fredssenter, Akershus festning, Vigelandsparken hvor blant annet den verdenskjente Sinnataggen er å finne og en rekke andre skulpturer. Dette er også en flott plass med stort grøntområde hvor en avslappende formiddag med piknik vil være perfekt. Videre går turen videre mot blant annet Det Norske Folkemuseum og Kontiki museet.

Når temperaturen stiger i sommermånedene er det perfekt at det har blitt to strender i sentrumsområdet. Den ene ligger ute på Sørenga, den andre ligger ytterst ved Aker Brygge. Om du tar deg spaserturen bortover Aker Brygge er det flere restauranter bortover bryggen hvor du kan sitte og nyte ett bedre måltid eller drink. Du kommer ikke nærmere vannet enn du gjør på Lekter'n, dette er en bar/restaurant som ligger på vannet, bokstaveligtalt. Ytterst mot Tjuvholmen finner du også Astrup Fearnley museet, et samtidsmuseum med stadig nye utstillinger. Om du ønsker å bo i dette området vil vi absolutt anbefale THE THEIF. Om du derimot kommer på vinterhalvåret og ønsker en langrennstur så kan hotellet på Holmenkollen være den perfekte destinasjonen, her finner du også Oslos hoppbakke.

Om du ønsker hotell i nærheten av hyggelig kafeer og spisesteder med personlighet, som ikke tilhører de største kjedene, er Grünerløkka stedet som tilbyr det urbane bylivet. Bo rett i gangavstand til dette, grønneparker og Oslos mathall ved Vulkan på SCANDIC VULKAN. Grünerløkka våkner for fullt til liv når våren gjør sin ankomst, da inntar folk både Sofienbergsparken og Birkelundsparken med tepper, medbrakt grill, musikk anlegg eller en bok. Cafeene og spisestedene ved Olav Ryes Plass fylles opp med livsnytere. I Birkelundsparken er det også, hver søndag, et bruktmarked uavhengig av årstiden. I tillegg finner man mange små og hyggelig butikker, alt fra bruktbutikker, motebutikker og vintageklesbutikker.

Østkanten tilbyr mye kultur. Grønland som ligger ganske sentrumsnært tilbyr flere butikker med rikelig utvalg av utenlandske matvarer, og om du fortsetter ett stopp til med t-banen kommer du til Tøyen hvor du kan besøke en hyggelig botanisk hage eller ta turen innom Munch-museet, hvor maleriene til den anerkjente Edvard Munch stilles ut.

 
Search

Vi finner flere hoteller

Over 5 millioner hotelltilbud fra tusenvis av reisesider
 


...og mange fler!