Finn de beste tilbudene fra tusenvis av reisesiderVi finner de beste prisene på hotell i København for deg!

Hotell i København med prisgaranti og hotell anmeldelser fra kunder. Vi har hotell i København i alle prisklasser og kategorier. Hotell.no finner de beste hotell tilbudene i København fra alle de beste reisenettsidene i ett raskt og enkelt søk. Ingen avgifter, ingen påslag - 100% gratis! Vi vil gjerne at du skal betale så lite som mulig for ditt hotellopphold i København. Dersom du finner ditt hotellrom i København til en lavere pris på nettet etter at du har foretatt din bestilling ved en nettside oppgitt på Hotell.no, dekker vi differansen.

Vi har hotell i København for alle anledninger, om du er på vennetur, parferie eller familieferie. Overnatt ved ett av Københavns beste hoteller og ta pulsen til byen som ved flere anledninger har blitt kåret til verdens beste by å bo i. Fra Kastrupflyplass går det kollektivtrafikk hvert 4-6 minutt på dagtid, og det tar deg kun en 13 minutters t-banetur for å komme inn til hjerte av København. Stoppet du skal gå av på heter Nørreport stasjon - og det beste? Alle banene går samme vei, så du kan ikke gjøre feil.

København har en fantastisk sykkelkultur, så om dere vil oppleve på den lokale måten - tråkk dere rundt i byens gater. Flere av severdighetene ligger innenfor gangavstand: Tivoli Garden, statuen av den lille havfruen og den liberale bydelen Christiania. Få også med dere Amalienborg slottet, hvor kongefamilien bor, og den kjente shoppinggaten Strøget. Her finner du butikker med kjent og anerkjent Dansk design.

 
Search

Vi finner flere hoteller

Over 5 millioner hotelltilbud fra tusenvis av reisesider
 


...og mange fler!